Вместо цигара да изпуша,
аз си изядох една круша!
На дявола му причерня,
а ангелът ми – засия!
И сто звезди
във мен изгряха!
Ликуват зъбите, устата,
и бъбреците, и стомаха,
ликува белият ми дроб ...
Ликува целият народ!
© Ангел Чортов Todos los derechos reservados
Поздрави!