21 dic 2008, 14:20

Вместо "Сбогом" 

  Poesía » De amor
596 0 5
Ако някой ден си отидеш от мен,
сърцето ми ще се превърне в камък,
душата ми ще заприлича на пустиня,
ще ослепея за света около мен,
защото искам само теб да виждам,
очите ми ще се превърнат в черни дупки,
от недоизплакани сълзи,
ще оглушея и за гласовете чужди,
защото искам само твоя глас да чувам,
и ще умирам всеки ден по малко,
защото те обичам неизмеримо силно,
сякаш ми е за последно!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??