4 jun 2009, 12:09

Вместо "Сбогом" 

  Poesía » De amor
429 0 0

Не коленича пред теб. Плача, но без да те моля.
Тръгваш си. Оставам сама със света,
с който не помня как да говоря,

но чувствам, че мога да го понеса на плещите си,
щом вече не ми тежи товарът на съмнението.

Истината боли най-много, когато е осъзната и неизказана.

Сега мога спокойно да те обичам,
тихо и несподелено,
докато свещта на твоя олтар бавно угасне
и в гърдите ми избухне нов пожар.

Ще изгоря.
... в прегръдките на някой друг.

© Ена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??