11 sept 2008, 13:12

Вместо снимка 

  Poesía
1040 0 21

 

 

Нали ви казах -

усмихната и руса съм.

Много истинска.

Ураганна и боса.

Много слънчева.

С цветове на дъгата.

Много огнена.

Много нежна и свята.

Много страстна -

като есен бруля листата.

Много пролетна -

в мен възкръсват цветята.

Непродаваема.

Непредвидима.

И може би странна.

Нетърпяща и,

дявол ме взел -

неприпозната.

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??