15 sept 2009, 16:44

Вместо спомен 

  Poesía » De amor
574 0 0

Звездецът вечерен над нас не узря.

По небесните морави въглени

 

приближавам към теб с нестинарска душа

и с сърце като огнена мълния!

 

Вечерникът лиричен е, гальовен,

по-искрен от дъжда и по-свенлив,

 

но ти очакваш ласки вместо спомен,

в греха да ме направиш по-щастлив!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??