Звездецът вечерен над нас не узря.
По небесните морави въглени
приближавам към теб с нестинарска душа
и с сърце като огнена мълния!
Вечерникът лиричен е, гальовен,
по-искрен от дъжда и по-свенлив,
но ти очакваш ласки вместо спомен,
в греха да ме направиш по-щастлив!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени