28 ago 2008, 11:49

Внезапно 

  Poesía
783 0 25


Нежност струи от очите
и ръцете - горещи - се търсят.
Внезапна спирка в маратона
на амбициите ми,
омайваща дързост...
А усмивката - обещаващо -
трие следите от разум.
Каквото трябва - да става -
решена  -
си плюя в пазвата.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??