28.08.2008 г., 11:49 ч.

Внезапно 

  Поезия
784 0 25


Нежност струи от очите
и ръцете - горещи - се търсят.
Внезапна спирка в маратона
на амбициите ми,
омайваща дързост...
А усмивката - обещаващо -
трие следите от разум.
Каквото трябва - да става -
решена  -
си плюя в пазвата.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??