28 sept 2011, 22:41

Внезапно 

  Poesía
494 0 4

с мен си - откривам те

в интонация на непознат

във внезапен смях на смълчана

улица

в аромат

и 

песен

откривам те -

с мен си

 

а те няма

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??