Sep 28, 2011, 10:41 PM

Внезапно 

  Poetry
496 0 4

с мен си - откривам те

в интонация на непознат

във внезапен смях на смълчана

улица

в аромат

и 

песен

откривам те -

с мен си

 

а те няма

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??