9 jul 2012, 12:04

Внимавай да не ме намериш 

  Poesía » De amor
1082 0 23

Животът ти е разчертан. По план
в живота ти не трябва да ме има.
Дори не трябва да надзъртам там,
където вече стават много трима.

За твоя свят съм адски нелогична
и нямам място в твоите тефтери.
И както съм ти трудна за обичане,
внимавай много. Да не ме намериш.

 

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??