Животът ти е разчертан. По план
в живота ти не трябва да ме има.
Дори не трябва да надзъртам там,
където вече стават много трима.
За твоя свят съм адски нелогична
и нямам място в твоите тефтери.
И както съм ти трудна за обичане,
внимавай много. Да не ме намериш.
© Христина Мачикян Все права защищены