Воайор
Ако две сърца, две души
в две тела, и сгрешат,
срамота, погледни,
аз видях, те не спят...
Той е плах, тя е дива.
И без думи говорят,
и мълчат, без да спират...
с нежни чувства се гонят...
И не искат, не трябва,
да разделят тела,
две в едно - си играят
на любов през нощта...
27.03.2013
Д. Антонов (diester)
© Данаил Антонов Todos los derechos reservados