Аз не мога все така
да търся липсваща ръка.
Аз не искам все така
да си далеч от мен.
Помня онзи първи ден,
помня погледа смутен.
Ти до мен и аз до теб,
влюбени в света.
Аз вода да бъда,
огън да си ти.
От мен да пиеш
всяка нощ и всеки ден.
Да бъдеш огън
жаден и горещ.
Искам както в онзи ден
мен да гледаш пак смутен.
Искам влюбена луна
да свети в нощта.
© Петя Ченкина Todos los derechos reservados