Jun 19, 2013, 3:28 PM

Вода и огън 

  Poetry » Love
786 0 0

Аз не мога все така

да търся липсваща ръка.

Аз не искам все така

да си далеч от мен.

Помня онзи първи ден,

помня погледа смутен.

Ти до мен и аз до теб,

влюбени в света.

Аз вода да бъда,

огън да си ти.

От мен да пиеш

всяка нощ и всеки ден.

Да бъдеш огън

жаден и горещ.

Искам както в онзи ден

мен да гледаш пак смутен.

Искам влюбена луна

да свети в нощта.

 

 

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??