Със мисъл
любовнорутинна
и носен
от жажда пустинна,
аз срещнах
момата-ракита
да носи
вода ненапита.
Поисках
да пия водица
от шепи
на тази Елица...
Видях ù
в очите магия!
Забравих
вода да напия...
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Благодаря,Урунгел!
Благодаря за прочита и вниманието,което сте ми отделили.
Лека и спорна седмица!!