9 nov 2008, 13:31

Водата продължава... 

  Poesía
555 0 3
 

Водата продължава да тече,

животът спира...

 

Надеждата не бива да умре!

Ала изстива вече,

като труп неканен

в глухата пустиня...

...

Водата продължава да тече...

 

 

© Лилия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??