Nov 9, 2008, 1:31 PM

Водата продължава... 

  Poetry
542 0 3
 

Водата продължава да тече,

животът спира...

 

Надеждата не бива да умре!

Ала изстива вече,

като труп неканен

в глухата пустиня...

...

Водата продължава да тече...

 

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??