23 nov 2010, 19:44

Войник на съдбата! 

  Poesía » Otra
627 0 0

Вдъхновено от песента на Deep Purple "Soldier of fortune"

 


Боря се да съм щастлива,

но всички врати ми се затварят.

Аз ли съм, за Бога, крива,

че всички вечно ме събарят?!


Докога с лицемерието ще се боря?

Докога ще ми рушат стените

и, че съм луда, ще говорят,

когато споделям си мечтите?


Няма да ли да ме разберат поне

и да не ме обявяват за различна?!

Правят ми се на приятели, но не...

не схващат същността ми прозаична!


Сама съм и ще бъда все така,

дори сред хилядите хора...

Но имам своята мечта

и за нея вечно ще се боря!


Каквото ще да става,

аз ще отворя голямата врата!

Истинска съм и такава ще остана –

войник на своята съдба!!!

© Т.Т. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??