Nov 23, 2010, 7:44 PM

Войник на съдбата! 

  Poetry » Other
624 0 0

Вдъхновено от песента на Deep Purple "Soldier of fortune"

 


Боря се да съм щастлива,

но всички врати ми се затварят.

Аз ли съм, за Бога, крива,

че всички вечно ме събарят?!


Докога с лицемерието ще се боря?

Докога ще ми рушат стените

и, че съм луда, ще говорят,

когато споделям си мечтите?


Няма да ли да ме разберат поне

и да не ме обявяват за различна?!

Правят ми се на приятели, но не...

не схващат същността ми прозаична!


Сама съм и ще бъда все така,

дори сред хилядите хора...

Но имам своята мечта

и за нея вечно ще се боря!


Каквото ще да става,

аз ще отворя голямата врата!

Истинска съм и такава ще остана –

войник на своята съдба!!!

© Т.Т. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??