15 ago 2008, 8:56

Воля 

  Poesía » Filosófica
461 0 0



тежко стържеше стъклото по водата
удряше кристалите в огъня
и започна да вали пръстта нагоре към небето

черно лято слънцето мореше
щъркели летяха с човките
и удряха перата си за да се хранят с въздух

преплиташе душата
бримки пускаше по мене
и свличаше се голото от костите
и сухи бурени пробиха почвата
и семената жадно пръснаха

усетих как заплака нечия сълза
и болката се поболя от себе си
светът се завъртя обратно

и се спря


и щъркелите литнаха през есента...
натам
където и да е
по своя воля

© Владимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??