Впечатления
Смутена тишина
Необятни поля...
Крясък на лешояд...
***
Превъплъщения
Притъмняло схлупено небе...
Земята приютила градушка...
***
Просторно...
Като след дъжд... Освободена свежест...
Слънчеви зайчета се гонят по дъгата...
***
Отражения по пълнолуние
Звезди в езерото...
Вълнички в небето...
***
След летен дъжд...
Жаден селски път...
Глинени отпечатъци
сочат извървяна пътека...
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados