23.10.2007 г., 21:13 ч.

Впечатления 

  Поезия
464 0 6
 

     Впечатления



Смутена тишина


Необятни поля...

Крясък на лешояд...



***

Превъплъщения


Притъмняло схлупено небе...

Земята приютила градушка...

     

               

***

Просторно...


Като след дъжд... Освободена свежест...

Слънчеви зайчета се гонят по дъгата...



 ***

Отражения по пълнолуние


Звезди в езерото...

Вълнички в небето...



***

След летен дъжд...


Жаден селски път...

Глинени отпечатъци

сочат извървяна пътека...



© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??