29 dic 2010, 15:04

Враг 

  Poesía » Otra
497 0 0

       Ти си ми

             най-големият враг,

но не те мразя.

 Колко странно е,

че пак -

сълза в окото ми

за теб пролазва.

Някога ще бъдем заедно,

но това ще е

в друго време

и на друго място.

Дали ще бъде

в Рая

или в Ада -

не знам.

Ще сме двамата!

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??