Ти си ми
най-големият враг,
но не те мразя.
Колко странно е,
че пак -
сълза в окото ми
за теб пролазва.
Някога ще бъдем заедно,
но това ще е
в друго време
и на друго място.
Дали ще бъде
в Рая
или в Ада -
не знам.
Ще сме двамата!
© Jivka Koleva Всички права запазени