14 ago 2018, 3:56

Вражда родена от любов несподелена 

  Poesía » De amor, Otra
673 1 0

Предател без вина съм зная.
Без дори да се и колебая.
Без вина сближих ги двама.

Ала неотвърна тя, хубавата дама.
И стана тя една такава.
Забърках се в голяма драма.
От устата бълваше той лава,
а тя се смяташе за права.
Че той е недостоен.
Не би могъл да бъде той покорен.

Заради нейните ласки,
все слагаше си той различни маски.
Свикнал бе да има всяка,
ала не и тази кака.

Отмъстително настроен.
В готовност бойна
дебнеше той.
За фигурата й знойна
нямаше покой.
Разпитваше и денем, и нощ.
Търсеше нейната слабост.
Искаше да усети неговата немощ.
И е то,на, че стана.
Дамата пострада.
Унижи я той пред всички на мегдана.

А аз загубих двама...
Останах без богатство.
Заради едно невинно предателство.
Сбогувах се с тяхното приятелство.

 

© Deya Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??