2 dic 2023, 18:52

Време 

  Poesía
133 0 0

Бутам колело по пътя, 

Мисля си за цел и план

А виждам двама хванати,

В погледа им – плам

 

Тичат и пресичат

Държат се за ръце

Май че се обичат

Няма време, и не знаят те

 

Бягат като луди по павета

През трасето

Забрави колите

Забрави за утре, днес я има само тая вечер

 

Не че им завиждам

Всичко дето трябва ми се случва

Нищо чуждо аз не искам 

Но осъзнах че искам да се потопя –

 

В който и момент да съм

Да го живея

Не искам половинки

Искам си го целия

 

Няма пак да се отричам

Някой крак да ампутирам

За да спра да тичам

Част от себе си да отсека

 

Но ще открадна време

И в него ще случи

Всичко що го има в мен

И сама ще си подам ръка

 

 

"All I know is, life can be a grind, 

Sometimes you gotta give it time"

 

 

© Есме Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??