31.05.2024 г., 20:02 ч.

Време 

  Поезия
76 0 0

Здрависваме минаващото време,

отхапали комата му с различен плам.

Подправките му люти дъвче наш,то  племе...

преглътнало неволите до грам.

 

Дали от вихрите и тръните забити

дали от мамещата му блесна...

страхът с пронизваща греховност

ни люшка и подмята с цунамито-вълна.

 

Не забелязали, че времето е мимолетно

и истината е в сърдечната чакра...

от гръмки лозунги слухът ни си почива,

защото вярата ни расне... в тишина.

© Валя Сотирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??