27 sept 2009, 0:43

Време 

  Poesía » Otra
603 0 9

Времето спря и отвори прозореца –

старата къща нощта да издиша,

бавно отряза с голямата ножица

дните, които ни бяха излишни.

 

Пусна завесата. Тръгна си, плачейки.

Спря се ядосано – беше объркано.

После отново роди се и сякаш,

всичко, което изгубихме - върна.

© Ивайло Цанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??