25 may 2009, 11:10

Време 

  Poesía » Versos blancos
669 0 16

Време

 

Първосигнални нрави,

неизмерима глупост,

поведения пагубни,

непостижими претенции,

непотърсени грешки,

осиротели същности,

самопровъзгласени величия...

... във време идейно.

 

Поддържаеми привички,

събудени мисли,

държания осмислени,

заслужени отличия,

потърсени причини,

обогатени същности,

признати личности...

... във време  написано.

 

Всякакви характери,

оправдания различни,

мисли съществуващи,

обществен разум,

езици говорещи,

хора провокирани...

... във време прочетено.

 

 

© Славка Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??