26 ago 2009, 9:55

Време е... 

  Poesía
436 0 0

Време е, сърцето стене...
Време е, за тебе и мене...
Не, за миналото няма да живея...
За спомените няма да копнея...

Време е, нашепват ми звездите...
Грешките, време е да си простите...
Любовта, вече я няма...
Останала е само нуждата да сме си двама...

Време е, и птиците говорят...
Време е, и вълните за нас се борят...
От любовта ни вдигам ръцете си...
Не искам повече да убивам сърцето си...

 

Не искам повече да те обичам...
Не искам повече към теб да тичам...
Не зная дали от сърцето ще те изтръгна...

Но всичко бих дала, да мога от теб да си тръгна...

© Иви Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??