Aug 26, 2009, 9:55 AM

Време е... 

  Poetry
442 0 0

Време е, сърцето стене...
Време е, за тебе и мене...
Не, за миналото няма да живея...
За спомените няма да копнея...

Време е, нашепват ми звездите...
Грешките, време е да си простите...
Любовта, вече я няма...
Останала е само нуждата да сме си двама...

Време е, и птиците говорят...
Време е, и вълните за нас се борят...
От любовта ни вдигам ръцете си...
Не искам повече да убивам сърцето си...

 

Не искам повече да те обичам...
Не искам повече към теб да тичам...
Не зная дали от сърцето ще те изтръгна...

Но всичко бих дала, да мога от теб да си тръгна...

© Иви All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??