21 feb 2008, 15:04

Време... Миг 

  Poesía » Filosófica
802 0 13
           Време... Миг


Мъгла, посока... Цел...
Всичко мени очертания.
Пустинна шир...
С тревога смътна хукват
форми и мисли.
Сливат се...
В миг вечността проблясва.
Времето духа в лицето ми...
Идат годините
тромави птици...
Дните с нощите се разминават...
Минутите вървят...
Пришпорени от времето.
Вгледай се,
в формите...
Запечатай този миг.
За мен този спомен ще е вечен.
Без залез и обратен път.
Недостижимото "далече" -
завинаги затворено в мига.

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??