31 dic 2016, 16:32

Време разделно 

  Poesía » De amor
817 0 5

Няма защо, мили, да бързаш-
за тебе времето спрях,
стрелки сме с теб и се гоним,
като двама танцьори във такт,
като луна и слънце се молим,
за срещичка само една,
няма време, мили, да спорим,
времето спира точно сега...
Нали сме стрелки, да се срещнем,
да бъдем заедно само за час,
а после всеки по своята орбита 
да пее за спомена от този романс.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??