3 mar 2017, 12:26  

Време за губене 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
297 0 0

Време за губене

 

Времето е просто една зараза,

с която всички сме обречени.

Годините се губят,

като песъчинки,

а това къде

и с кого,

ще ги изгубиш,

е разликата между това,

да имаш време за губене

и да си си изгубил времето.

 

В.  Динчийски

© Виктор Динчийски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??