3.03.2017 г., 12:26 ч.  

Време за губене 

  Поезия » Философска, Свободен стих
294 0 0

Време за губене

 

Времето е просто една зараза,

с която всички сме обречени.

Годините се губят,

като песъчинки,

а това къде

и с кого,

ще ги изгубиш,

е разликата между това,

да имаш време за губене

и да си си изгубил времето.

 

В.  Динчийски

© Виктор Динчийски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??