5 sept 2019, 11:38

Времето 

  Poesía » Civil
324 0 0

 

Дори да лети,
времето никак не бърза.

 

В него сме аз и ти,
на любовта ни панделка върза.

 

С любящи звезди,
нощта двама ни свърза.

 

 

Явор Перфанов
04.09.2019 г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??