5.09.2019 г., 11:38 ч.

Времето 

  Поезия » Гражданска
318 0 0

 

Дори да лети,
времето никак не бърза.

 

В него сме аз и ти,
на любовта ни панделка върза.

 

С любящи звезди,
нощта двама ни свърза.

 

 

Явор Перфанов
04.09.2019 г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??