3 jul 2024, 15:01

Времето 

  Poesía
132 2 0

Кой момент искаш да върнеш - вчера, днес или пък “утре”?

Казваш “Нощта как се обърна,

щом Денят не се виждаше вътре?!”

 

Ако си имал време, то то е изтекло..

Така както пясък по длани се стича.

Но знаеш ли? - някои неща са непреходни, вечни, 

защото във “винаги” няма място за “необичане”!

 

Събери нови спомени, поне те си остават..

И днес, и вчера, и утре.

Но не превъртай времето и не забравяй,

че “вечерта крие се в утрото!” 

 

21.02.24

© Bamb Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??