Кой момент искаш да върнеш - вчера, днес или пък “утре”?
Казваш “Нощта как се обърна,
щом Денят не се виждаше вътре?!”
Ако си имал време, то то е изтекло..
Така както пясък по длани се стича.
Но знаеш ли? - някои неща са непреходни, вечни,
защото във “винаги” няма място за “необичане”!
Събери нови спомени, поне те си остават..
И днес, и вчера, и утре.
Но не превъртай времето и не забравяй,
че “вечерта крие се в утрото!”
21.02.24
© Bamb Все права защищены