Сега е времето
на наложниците.
Мръсно време,
лош сезон,
нещастен период.
Времето е такова,
дълго чакан разпад,
лоши хора,
непредвидим сезон.
Докато честните
просят на входа,
мошенниците ликуват
с пълен джоб.
Винаги май било е такова,
а да стане по-хубаво,
няма да е...
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados