21.12.2019 г., 20:13 ч.

Времето е такова 

  Поезия » Друга
654 0 0

Сега е времето

на наложниците.

Мръсно време,

лош сезон,

нещастен период.

Времето е такова,

дълго чакан разпад,

лоши хора,

непредвидим сезон.

Докато честните 

просят на входа,

мошенниците ликуват 

с пълен джоб.

Винаги май било е такова,

а да стане по-хубаво,

няма да е...

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??