Dec 21, 2019, 8:13 PM

Времето е такова 

  Poetry » Other
651 0 0

Сега е времето

на наложниците.

Мръсно време,

лош сезон,

нещастен период.

Времето е такова,

дълго чакан разпад,

лоши хора,

непредвидим сезон.

Докато честните 

просят на входа,

мошенниците ликуват 

с пълен джоб.

Винаги май било е такова,

а да стане по-хубаво,

няма да е...

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??