9 ago 2007, 9:24

Времето е в нас (настроение) 

  Poesía
527 0 2

 Отново мрачна съм...
А уж заради времето било.
А всъщност времето е вътре в нас.
И болно ми е, тъжно ми е...
Сега е момента да заплача.
Сега, когато съм сама
и слабостта си пред никой няма
да покажа. 

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??