9 авг. 2007 г., 09:24

Времето е в нас (настроение) 

  Поэзия
528 0 2

 Отново мрачна съм...
А уж заради времето било.
А всъщност времето е вътре в нас.
И болно ми е, тъжно ми е...
Сега е момента да заплача.
Сега, когато съм сама
и слабостта си пред никой няма
да покажа. 

© Кристина Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??