21 jul 2017, 10:15

Времето и ние 

  Poesía » Otra
332 0 10

Тленни сме чертички

в божии ръце.

Живи сме свещички

с божие лице.

Пламъкът ни палва

в първия ни ден.

Господ ни погалва

с порива свещен.

Пламъкът стопява

восък върху кост.

Времето припява:

всеки тук е гост.

Време ни лекува,

време ни морѝ.

Никой не векува

без да изгори.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??