Jul 21, 2017, 10:15 AM

Времето и ние 

  Poetry » Other
331 0 10

Тленни сме чертички

в божии ръце.

Живи сме свещички

с божие лице.

Пламъкът ни палва

в първия ни ден.

Господ ни погалва

с порива свещен.

Пламъкът стопява

восък върху кост.

Времето припява:

всеки тук е гост.

Време ни лекува,

време ни морѝ.

Никой не векува

без да изгори.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??