14 sept 2018, 19:33

Времето отмина 

  Poesía » De amor
513 1 0

Как искам нежно да те галя,
да чуя как бие сърцето ти,
да усещам как треперя
от допира на ръцете ти.
Как искам аз да те целуна,
да усетя аромата ти.
Как искам аз да те прегърна,
в прегръдка вечно свързани.
Как искам сега да те зърна
за кратък миг дори,
в блян аз да те превърна
и сънувам до зори.        
Как искам времето да върна,
да мога да ти кажа онова,
което скрих вътре в себе си,
скрих дълбоко в своята душа.
Как искам времето да върна,
но уви, времето отмина,
а далеч от мен си ти сега
и няма да се върнат тези времена.
Жалко, времето отмина
и няма да се върне тази топлина,
но сърцето тайничко мечтае
отново да те има и пак да засияе....

© Лилия Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??