3 jun 2006, 17:02

Времето само ще си покаже... 

  Poesía
985 0 4
Промених живота си многократно...
само и само да свикна с мисълта, че теб те няма.
Но заминаването ти за мен остана непонятно.
Отвори се в душата зеещата рана...
Сега нямам право аз да плача,
но как се спират сълзите, които аз не контролирам?
Вижда ме единстевено здрача,
и болките, чувствата и мислите си не мога да спирам...
Имам право да те мразя,
но как, като аз още те обичам?
Имам право за спомените наши да забравя,
но как, като не мога дори да дишам?
Няма смисъл да мисля,
все повече ме боли и се обърквам.
Някак трябва душата си от всичко да пречистя,
но все някъде в нещо бъркам...
Дали ще спра да мисля за теб,
само времето може да покаже.
Дали ще се стопи в душата ми този лед,
само сърцето ми може да докаже...

© Александра Матеева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??