12 nov 2011, 22:22

Времето ще спре 

  Poesía » De amor
446 0 2

Времето ще спре,

със себе си всичко ще отнесе.

Ще се носи към покоя,

ще вземе и душата моя.


Времето ще спре,

в друг свят ще ни отведе.

Всичко ще се промени, 

ти жестоко сърцето ми нарани.


Времето ще спре, 

цветето на любовта няма да расте.

Ти уби моите мечти,

сърцето ми на две разби.

 

© Десислава Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??